• Admin
  • vrijdag 9 februari 2024 15:01

Belcar Skylimit Sprintcup is grotendeels uitverkocht. Bedankt aan alle teams om dit jaar in te schrijven.

Zoals u kon volgen op de website liepen de inschrijvingen dit jaar heel vlot binnen. Het succes is zelfs zo groot dat op dit moment de races op Mettet en Zolder volzet zijn en we nog een beperkt aantal plaatsen hebben voor de races in Spa. Zoals u kan zien op de bijgevoegde deelnemerslijsten, hebben we een aantal reserverijders voor Mettet en Zolder. Wat betreft Circuit Zolder zijn we momenteel aan het overleggen om een aantal extra auto's te laten starten waarover later meer.

Er zijn ook al heel wat betalingen binnengekomen, waarvoor dank. Normaal hebben de meeste teams die een factuur hebben aangevraagd deze ontvangen van Circuit Zolder. Indien dit nog niet is gebeurd gelieve contact op te nemen met jana@skylimitevents.comAangezien we voldoende tijd willen hebben om de reserverijders te verwittigen willen we vragen dat de seizoensinschrijvingen en die van Mettet geregeld worden voor 22 februari. Voor de andere inschrijvingen verder op het jaar, willen we vragen dat deze telkens 2 maanden voor het evenement voldaan worden. Op die manier kunnen we altijd de reservedeelnemers op tijd aanspreken als er plaatsen vrij komen.

We zijn volop in afwachting op het goedgekeurde reglement van het RACB. In bijlage vindt u het voorlopige reglement ook nog terug.

We verwachten dat de verplichte stickers beschikbaar zullen zijn een 10-tal dagen voor de race in Mettet, we houden jullie hiervan ook op de hoogte. Ook hebben we nog geen bevestiging gehad van een eventuele pre-keuring, maar we blijven dit pushen bij het RACB.

Na een gesprek met de wedstrijdleider, Pascal Vanhullebusch, zullen we waarschijnlijk overgaan naar een vliegende start. Voor een stilstaande start zou de startgrid niet lang genoeg zijn, waardoor de laatste wagens zowel in Zolder als in Spa in de laatste chicane zouden staan. Dit zal per circuit bekeken worden en jullie zullen hiervoor tijdig ingelicht worden.

In de volgende mailing gaan we ook van ieder team een grondplannetje vragen van de afmetingen die jullie nodig hebben in de paddock. Hiervoor krijgen jullie een standaardformulier toegestuurd begin maart zodat wij ons kunnen organiseren in de paddock.

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, kunnen jullie contact opnemen met jana@skylimitevents.com.